RT Racketsports
Voor al uw lessen en materialen

Padelschool

RT Racketsports biedt een volledig programma aan voor padellessen bij T.V. Elckerlyc. Professioneel, kwaliteitsgericht, flexibel en FUN zijn de uitgangspunten van onze lessen. De padellessen zijn voor elke niveau en leeftijd. De lessen kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

Padel is laagdrempelig om te spelen. U leert het dus vrij snel, maar dat wil zeker niet zeggen dat u geen training nodig heeft. Er valt ontzettend veel te leren. Denk maar aan het tactische inzicht, verschillende soorten typische padel slagen (bandeja, chiquita, vibora, bajada de pared) en nog zo veel meer! Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het steeds leuker. Vergelijk het maar met schaken, leren hoe u moet schaken gaat snel, maar om echt goed te kunnen schaken is er veel ervaring nodig en het vergt veel trainingen.

De trainingen worden gegeven door één van onze gecertificeerde padeltrainers uit het team. Bij het inschrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Klik hier om in te schrijven voor training of voor meer informatie over de tarieven. 

Klik hier voor meer informatie over een gratis proefles als u padel nog nooit heeft geprobeerd.